Tangram is TOP

...en Tangram hééft TOP

TOP is een pool van Tangram-ouders, die zich inzet om het team te ondersteunen in het laten groeien van onze kinderen. Een direct klankbord voor het team waarbij het gaat over allerlei praktische zaken als verkeer, fietsen, overblijven, maar het TOP-team is vooral ook mede-organisator van typische Tangram-vieringen.

Het TOP-team draait gesmeerd; minimaal overleg, efficiënt werken via draaiboeken en ruim de tijd voor gezelligheid. Onderling en met het team. Dit komt o.a. door de TOP-structuur, die plek biedt voor elk talent en elke gewenste tijdsinzet. We hebben een klein bestuur van een tiental actieve mensen dat geweldige activiteiten neer wil zetten. Daarbij hebben we flink wat ouders, die hebben aangegeven dat we ze voor specifieke hulpvragen mogen benaderen.

Het TOP-team bestaat op dit moment uit:

Kim Baltussen, Karin Brouns, Manon Duchateau (penningmeester), Neeltje de Jong, Linsy Koenen, Gideon Kurvers, Maud Kurvers (vice-voorzitter), Anouk Laheij, Nicole Spits, Mirella Partouns (voorzitter) en Maud Vaessen (secretaris).

Helpende handen

De organisatie van activiteiten gaat het hele jaar door. Dit jaar hebben ouders zich aangemeld om heel gericht bij een aantal activiteiten te assisteren.
We maken dankbaar gebruik van deze onmisbare groep van helpende handen, die we inzetten voor concrete, korte klussen. Dat is geweldig!

Zou jij het leuk vinden om het TOP-team te versterken? Op welke manier dan ook?

We doen ons uiterste best het team te ondersteunen en van elk schooljaar een TOP-jaar te maken, waarin onze kinderen volop kunnen groeien en bloeien.

TangramFestival

Kerstviering