Tussenschoolse Opvang (TSO)

Op basisschool Tangram kunnen alle kinderen gebruik maken van de tussenschoolse opvang (overbijven).
In de eigen klas lunchen kinderen, met hun eigen meegebrachte lunch, onder toezicht van TSO-medewerkers. Na het eten krijgen de kinderen de mogelijkheid om lekker te spelen met of zonder onze collectie spelmateriaal.

De TSO wordt gecoördineerd door Kirsten Magermans
T 043 409 23 00

TSO-assistent

De school werkt met een digitaal registratiesysteem voor de tussenschoolse opvang (TSO). Dit betreft niet de aard van de opvang, maar de manier waarop de school een en ander administreert. Ouders/verzorgers, tso-krachten en tso-coördinator werken met het online systeem TSO-ASSISTENT.

Zoals 'online' al zegt, zal registratie, overdracht en financiële afhandeling via het internet worden gedaan en onmiddellijk administratief worden verwerkt. Dit systeem heeft niet alleen voordelen voor de school, maar ook voor jullie als ouder/verzorger. En niet in de laatste plaats komt het systeem ten goede aan de veiligheid van jullie kind(eren). Ook bijzonderheden als medicatie of dieet zullen online zijn opgeslagen op de beveiligde eigen server. Specifieke, kindgebonden wensen kunnen doeltreffender worden nageleefd. Alle gegevens worden door de ouder/verzorger zelf online ingevoerd en beheerd.

Voor ouders/verzorgers wordt het op eenvoudige wijze mogelijk de overblijfmomenten van jullie kind(eren) flexibeler te reserveren, namelijk gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tot op de dag zelf tot 10 uur 's morgens is het overblijven te reserveren en/of te annuleren. Uiteindelijk worden alleen de feitelijk gereserveerde / afgenomen overblijfmomenten gefactureerd, die te zien zijn op een gespecificeerde declaratie. Het factuurbedrag wordt aan het begin van elke volgende maand via automatische incasso geïnd.

Met dit systeem is het niet meer nodig om een abonnement af te sluiten. Voor de rest van het schooljaar zal er een bijdrage van € 1,50 per overblijfmoment gevraagd worden. Abonnementen komen dus te vervallen en de prijs is voor eenieder hetzelfde.

Het is belangrijk dat alle ouders hun kind(eren) registreren in het systeem, ook als een kind maar een enkele keer overblijft. Het systeem is ook gemakkelijk met de mobiele telefoon te bereiken.

Mocht je nog geen gebruik gemaakt hebben van TSO, en je wilt graag registreren? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je de naam en groep van je kind(eren) aangeeft en vraagt om de registratiegegevens. Je krijgt dan de benodigde gegevens toegestuurd waarmee je een eigen account aanmaakt in TSO-Assistent.

TSO-ASSISTENT is zo ontworpen dat een uitgebreide handleiding niet nodig is. Op ieder scherm verschijnt een uitleg als je met de muis over de ?-knop in de rechterbovenhoek gaat. Wij vertrouwen er op dat gebruik van TSO-ASSISTENT voor alle betrokkenen tot tevredenheid zal zijn.
Klik op bovenstaande knop om in te loggen bij TSO-assistent
  • ma, di en do

gr. 1 t/m 8