Nieuws omtrent coronamaatregelen m.i.v. 01-08-2020

In verband met richtlijnen van het RIVM en de stichting kom Leren zijn dit jaar schooljaar een aantal dingen aangepast. Als deze gedurende het schooljaar veranderen laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Update 10 februari 2021

Inloopochtenden en informatieavond nieuwe leerlingen

Er zijn momenteel geen inloopochtenden en informatieavonden.

Indien je graag een kijkje komt nemen als de school in bedrijf is, kun je een afspraak maken met Christel Houwen (de directeur) via c punt houwen apestaart kom-leren punt nl

We nodigen je dan uit voor een rondleiding door twee leerlingen van groep 7 of 8, begeleid door iemand van het MT of de directie. Zij zullen aanvullende informatie geven.

Lestijden

Er wordt een continurooster gehanteerd.

Er is alle dagen school, van 08.30 tot 14.10 uur.

Op vrijdag zijn de groepen 1 t/m 4 om 12.00 uur uit.

Alle kinderen blijven over en gaan tussen de middag niet naar huis. Er is op dit moment dus geen sprake van een aparte TussenSchoolse Opvang (TSO oftewel overblijven).

Ouders in de school

Ouders mogen vooralsnog niet het schoolplein en het gebouw betreden.

In specifieke situaties kan hiervan worden afgeweken en krijgt een ouder toestemming. In dat geval dient een "gezondheidsverklaring" te worden ingevuld, deze wordt maximaal 10 dagen bewaard.

Halen en brengen

Kinderen van groepen 1 t/m 4 kunnen vanaf 08.15 uur door ouders tot de poort worden gebracht en lopen zelfstandig het plein op. Daar kunnen ze verzamelen bij de eigen leerkracht.

Om 14.10 uur lopen de leerkrachten met de kinderen mee naar buiten en kunnen ouders de kinderen ophalen bij de poort.

Kinderen van de groepe 5 t/m 8 kunnen vanaf 08.15 uur zelfstandig naar binnen komen en gaan om 14.10 uur zelfstandig naar buiten. Op beide momenten is er geen toezicht van de leerkracht (deze is dan in de groep).

Weeksluitingen

Er zijn voorlopig geen weeksluitingen en vieringen.