Inloopochtenden

Update 11-01-2022

In verband met de richtlijnen omtrent Covid zijn we helaas genoodzaakt de inloopochtenden en informatieavond dit schooljaar te annuleren.

We willen ouders natuurlijk graag vertellen over Tangram en onze school laten zien. Daarom nodigen we je uit om een afspraak te maken via Christel (zie onder). Je wordt dan rondgeleid door twee leerlingen van groep 8, samen met iemand van het MT.

We plannen deze rondleidingen altijd van 09.00 tot 10.00 uur omdat er júíst dan veel te zien is!

De onderstaande informatie is komen te vervallen

In het schooljaar 2021 - 2022 zijn er weer inloopochtenden! Kom kijken als de school in bedrijf is en laat je rondleiden door leerlingen van groep 8. Het MT is natuurlijk beschikbaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Per inloopochtend ontvangen we ongeveer 5 ouderskoppels.

Op maandagavond 14 februari 2022 is de informatieavond voor nieuwe ouders. Dan gaan we inhoudelijk in op ons Tangramonderwijs en leggen we uit waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Voor zowel de informatieavond als de inloopochtend is het de bedoeling dat je je vooraf aanmeldt. Stuur daarvoor een mailtje aan Christel Houwen (de directeur) via c punt houwen apestaart kom-leren punt nl Vermeld dan waarvoor je je aanmeldt en de geboortedatum van je kind.

Data inloopochtenden (09.00 - 10.00 uur)

donderdag 7 oktober 2021

maandag 22 november 2021 (komt te vervallen i.v.m. Covid richtlijnen)

donderdag16 december 2021 (komt te vervallen i.v.m. Covid richtlijnen)