Team

Het merendeel van de leerkrachten werkt parttime, daarnaast hebben een aantal een aparte taak (bv. bouwcoördinator, MT of ICT-er) of functie. Hierdoor staan voor alle groepen twee verschillende leerkrachten.

De school wordt geleid door Christel, de directeur. Samen met Jean-Paul (adjunct) vormen zij de directie. Het MT bestaat uit de directie,  Esther (IB), Iris (bouwcoördinator en IB gr 1/2) en Mariëlle (bouwcoördinator gr 3/4).

Behalve ‘gewone leerkrachten’ is er een vakdocent gym (Tom), het creatieve brein Els in het atelier en zijn er twee onderwijsassistenten (Nathalie en Chiara) die ondersteuning bieden in groepen.

Daarnaast is er op school een aantal vrijwilligers. Zij bieden een helpende hand in het atelier of steken de handen uit de mouwen als conciërge.

Team 2020